Çocuklarda Dil Konuşma Sorunları Semineri

''Dil ve Konuşma birimimizin tanıtımı'' ve ''Çocuklarda dil konuşma sorunları '' konularında seminerlerimiz yapıldı.

22.12.2023 142

Onikişubat Rehberlik ve Araştırma merkezi olarak okullarımızdan gelen talepler doğrultusunda seminerler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu hafta da Üngüt Şehit Ahmet Unkun İlkokulu ve Onikişubat Nevin Gümüşer Anaokuluna konuk olduk ve velilerimize yönelik olarak  ''Dil ve Konuşma birimimizin tanıtımı'' ve ''Çocuklarda dil konuşma sorunları '' konularında seminer gerçekleştirdik. Üngüt Şehit Ahmet Unkun İlkokulu ve Onikişubat Nevin Gümüşer Anaokuluna misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

22-12-202322-12-2023

Adres:
NECİP FAZIL MAH. KADİR PAŞA BUL. ONİKİŞUBAT REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ NO: 3 İÇ KAPI NO: 01 ONİKİŞUBAT / KAHRAMANMARAŞ